Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kredi Çekip XRP Alan Yatırımcı Sert Düşüş Sonrası Konuştu

Toplam piyasa değerine göre en büyük üçüncü kripto para birimi XRP‘nin hem Twitter hem de diğer sosyal medya platformlarında ciddi bir kitlesi var ve bu kitlenin içerisinden birisi geçtiğimiz aylarda oldukça iddialı bir hamle yaparak gündeme oturmayı başardı.

XRP Phoenix isimli kullanıcı 27 Temmuz tarihinde attığı tweet ile geri ödeyebileceğinden çok daha fazla kredi çektiğini ve bununla beraber XRP yatırımı yaptığını açıkladı.

XRP ilgili kredinin çekildiği tarihlerde 0,40 dolar ile 0.46 dolar arasında işlem görürken, geçtiğimiz günlerde yaşadığı sert düşüş sonrası 0,24 dolara kadar gerilemişti ve basın saatine göre ise 0,26 dolarlık birim fiyata sahip.

Kredi çeken kullanıcının bu düşüşten sert bir şekilde etkileneceği düşünülürken XRP Phoenix yeni attığı bir tweet ile güncelleme yaptı ve kredi ile elde ettiği paranın hepsiyle XRP yatırımı yapmadığını, bir miktarı daha ucuzdan satın almak için elinde tuttuğunu vurguladı.

Düşüşe rağmen yeniden XRP yatırımı yapacağını belirten XRP Phoenix, bazı kullanıcıların tepkisini çekse de XRP’ye kendisini adamış gibi duruyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment