Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CheapAir.Com’dan Ethereum Ödeme Opsiyonu

Hava yolu firmaları, son dönemde kripto para ödemeleri konusunda önemli adımlar atıyor. Daha önce sizlere Norveç’in ünlü hava yolu firması Norwegian Air’in kripto para ödemeleri alması ile ilgili yaptığı planı aktarmıştık.

Aynı paralelde bir başka olay daha yaşandı. Bu kez olayın baş rolünde olan firma ise Cheapair adlı bir uçak bileti hizmeti sağlayıcısı. Bünyesindeki hava yolları ile birlikte müşterilerine ucuza uçak bileti alma imkanı sunan firmadan yapılan açıklamada, bundan sonraki dönemde Meta Mask’taki bir eklenti ile birlikte, müşterilerin ETH kullanarak satın alım işlemi yapılabileceği belirtildi.

İlk olarak 2013 yılında Bitcoin’i kabul eden ve bu alanda diğer firmalara göre daha erken davranmayı başaran firma, şu anki dönemde ise bu portföyü genişletmeyi ve müşterilerine daha fazla opsiyon sunmayı amaçlıyor.

Ethereum ekosisteminin en önemli bileşenlerinden birisi olarak gösterilen Meta Mask ile birlikte bir ortalığa gidileceğini açıklayan firma, bu sayede müşterilerin rahat bir şekilde ETH ödeyerek satın alım işlemi yapabileceğini söyledi.

1989 yılından bu yana sektörde olan ve çok efektif bir görüntü çizen firma, bu sayede kripto paraları halka götürmeyi amaçlıyor. Yöneticiler, bu gelişmeden mutlu olduklarını da ifade ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment