Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Chiliz (CHZ) Fiyatı Yeni Bir Rekor Kırdı

Chiliz (CHZ) fiyatı, bir gün içerisinde %60’dan fazla yükseldi ve 0.40 doların üstüne kadar çıktı. Bundan bir gün öncesine kadar 0,25 dolardan işlem gören CHZ, 8 Mart günü kırdığı fiyat rekorunu tazelemiş oldu.

2018 yılında kurulan Chiliz, 8-9 Mart tarihlerinde girdiği yükseliş trendiyle 0,30 doların üstüne çıkmıştı. Fiyat, aradan geçen bir hafta içerisinde %246 oranında daha yükseldi.

10 Şubat günü 100 liralık CHZ alan bir yatırımcı, bunu 12 Mart günü 1.776 liradan satma fırsatı yakalayabildi.

Yeni fiyat rekoru kırdı

CHZ fiyatı; doğrudan USD ile işlem yapılabilen FTX borsasında, 0,439 dolara kadar yükseldi. Binance’teki USDT paritesi, tam 0,44 doları görmüşken TRY karşısında 3,28 liraya kadar çıkıldı.

Chiliz ekosisteminin parçası olan Socios.com uygulaması, dün 72.973 kullanıcıya ulaşarak kendi rekorunu kırdı. Aynı gün içinde, şirketin AC Milan, Galatasaray ve Paris Saint-Germain gibi kulüplere NFT konusunda destek olacağı açıklandı.

Binance, bugün sabah saatlerinde borsaya CHZ/BRL paritesini ekleyeceğini açıkladı. Şirket CEO’su Alexandre Dreyfus, “Brezilya, en hızlı büyüdüğümüz pazarlardan biri. Bizim için Sıradaki Türkiye’nin Brezilya olacağına inanıyoruz.” dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!