Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Chiliz Rakuten ile Ortaklık Kurdu

Blockchain şirketi Chiliz, Rakuten ile ortaklık kurduğunu açıkladı. Rakuten’in Almanya, Birleşik Krallık ve İspanya’daki müşterileri, topladıkları puanları kullanıp taraftar tokenı alabilecekler.

Rakuten; Chiliz ile kurduğu ortaklık kapsamında FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Juventus, Atlético de Madrid, AS Roma, Galatasaray ve AC Milan için üretilmiş olan taraftar tokenlarını desteklemeye başladı.

Rakuten puanı tokena dönüşecek

Rakuten müşterileri, şirketle aynı ismi taşıyan puanları Chiliz’in geliştirdiği taraftar tokenlarına dönüştürebilecekler. Müşteriler, Rakuten’den alışveriş yaptıkça puan toplayabiliyor ve bunları hediye kartı, e-kitap, film bileti almak için kullanabiliyorlar.

Perşembe günkü duyuruya göre Rakuten yakında Chiliz ekosistemindeki daha farklı tokenları da desteklemeye başlayacak.

Chiliz ağında node işletecek

Rakuten, kurulan ortaklık kapsamında Chiliz’in blockchaininde node işletmeye başlayacak. Chiliz ve Rakuten ekiplerinin süreç boyunca birlikte çalışacağı aktarıldı.

Chiliz tarafından geliştirilen taraftar tokenları, toplamda 400 milyon dolardan fazla piyasa değerine sahip. Şirketin kendi kripto parası olan CHZ, yazım sırasında 0,559 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!