Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Chris Burniske: Bitcoin 1 Trilyon Dolarlık Piyasa Değerine Ulaşabilir!

Toplam piyasa değerine göre dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin, son birkaç haftadır sürdürdüğü yükselişi ile piyasayı tamamıyla hakimiyeti altına aldı ve piyasa hakimiyet oranı %60’lara kadar çıktı. Basın saatine göre 8.028 dolardan el değiştiren BTC, 142 milyar dolarlık toplam piyasa değeri ile de yükselişin ne denli güçlü olduğunu sergilemekte.

Buna rağmen Crypto Venture Capital‘in kurucusu olan Chris Burniske, lider kripto paranın toplam piyasa değerinin 2021 yılına kadar 1 trilyon dolar olabileceğini iddia etmekte. Burniske, Ran NeuNer ile yaptığı bir röportajda BTC’nin 1 trilyon dolara ulaşmasının, kripto para yatırımcılarının tecrübe edebileceği bir olay olduğunu ve bunun ”gerçek bir olasılık” olarak görülmesi gerektiğini dile getirdi.

Burniske’ye göre 1 trilyon doların elde edilebilmesi için Bitcoin’in Mayıs 2015 ile 2017 yılı sonu arasındaki kadar dalgalı bir tablo çizmesi gerekiyor. Bunun yanı sıra BTC’nin mevcut piyasa hakimiyetini %60 ve üzerinde tutabilmesi durumunda senaryonun çok daha değişebileceğini ifade eden Burniske, böyle bir tablonun sonucunda BTC’nin toplam değerinin 2 trilyon dolar bile olabileceğini vurguladı.

Bitcoin Nisan ayından bu yana değerini ikiye katladı ancak basın saati itibariyle bir duraklama dönemi yaşamakta. BTC’nin 8.200 doları aşması, 9.000 doları ve devamında 10.000 doları bile getirip piyasaya ciddi anlamda boğa sezonunu yaşatabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment