Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Çiftlik Bank Bitcoin Madenciliği İçin Cihaz Satışına Başlıyor

Çiftlik Bank Facebook hesabı üzerinden yapılan duyuru ile kısa süre içerisinde sistem üzerinden kullanıcılara Bitcoin Mining Cihazı satışların başlayacağı duyuruldu.

Yapılan duyuru da yer alan görsele baktığımızda uzunca bir süredir internette satışı yapılan Bitmain Antminer S9 isimli cihazın Çiftlik Bank Kullanıcılarına satılacağını görüyoruz.

Henüz yeterli bir açıklama yapılmamış olsa da firma tarafından yakın dönemde detaylı bir açıklamanın yapılacağı belirtildi. Cihazın fiyatı ise 30.000 Gümüş olarak açıklandı.

Bitmain Antminer S9 ve benzer makinalar daha önceki Ekran Kartı ve Farklı Mining Yöntemlerinden sonra ortaya çıkan ve oldukça yüksek işlem gücüne sahip olan cihazlardır.

Bu noktada Çiftlik Bank tarafından satışa sunulan bu cihazların sistem içerisinde Gümüş Biriktirmiş olan Çiftlik Bank Kullanıcıları tarafından Bitcoin Sistemi üzerinde yatırım amacı ile alınabilir.

Normal satış fiyatı 20 – 25 Bin TL arasında değişen bu cihazın ne zaman satışa sunulacağı, alan Çiftlik Bank kullanıcılarına nasıl bir teknik destek verileceği, cihazı satın alanların harcadıkları parayı ne kadar sürede yeniden toparlayabilecekleri ise şu aşamada tam bir muamma.

iftlik-Bank-Bitcoin-Mining-Cİhazı

Çiftlik Bank tarafından yapılan açıklama ise şu şekilde:

Tüm üyelerimiz oyunda kazandığı gümüşler ile Bitcoin kazımı yapan bu cihazları satın alabilecekler.

1 yılda %1000 değer kazanan Bitcoin, kazım makinalarına sizde sahip olun !

Çok yakında Çiftlik Bank oyun içi şarküteri bölümünde satışa sunulacaktır.

Ürün adresinize kargo ile teslim edilecek.

Kaynak: Cepseyir

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment