Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Çin’in Dev Madencilik Havuzu Kurucusundan Bitcoin Tahmini: 740.000 Dolar Olacak!

Discord, Telegram ve WeChat gibi anlık mesajlaşma platformları özellikle son iki yıldır kripto para odaklı grupların çoğalması ile anılmakta. Çin’in en büyük kripto para madencilik havuzlarından birisi olan Poolin‘în kurucu ortağı Zhu Fa, WeChat platformunda bu tip gruplardan birisinde yaptığı açıklamalarda, Bitcoin yakın gelecekte 5 milyon Çin Yuanı (yaklaşık 74.000 dolar) değere ulaşabileceğini belirtti.

”Bitcoin fiyatı önümüzdeki boğa koşusunda 500.000 yuan ile 5.000.000 yuan aralığında (74.000 dolar – 740.000 dolar) olacak.”

740.000 dolarlık fiyat tahmini gerçek anlamda abartı olarak görülebilse de, Tim Draper gibi ünlü girişimciler daha önce Bitcoin’in önümüzdeki yıllarda 250.000 dolara kadar çıkabileceği tahmininde bulunmuştu. Zhu, geçtiğimiz günlerde Bitcoin hakkında yorum yapan milyader Zhao Dong’un da açıklamalarına paralel bir yorumda bulundu. Bitcoin milyarderi Zhao Dong, yaptığı açıklamada şuan kimsenin umurunda değilken Bitcoin almak için en doğru zaman olduğunun altını çizmişti.

Bitcoin Alma Zamanı

Zhao kripto para piyasasının şuan için bir kripto para kışı yaşadığını düşünmekte ve bu kışın 2020 yılında bahara, 2021 yılında ise yaza dönüşeceğine inanmakta. Zhao’ya göre bahardan itibaren bütün herkes kripto para yatırımı yapabilir ancak önemli olan kıştayken bunu yapıp, fiyatlar düşük seviyedeyken yüksek kazanç elde edebilmek.

 

Bunun yanı sıra bu haftanın başlarında da ünlü bir kripto para analisti olan Josh Rager genel nüfusun tam bir BTC alabilmeye gücünün yettiği son tarihlerin, içerisinde bulunduğumuz tarihler olabileceğini belirten bir tweet paylaşmıştı. Uzmanların çoğu kripto paraların yakında kalkışa geçeceğini ifade etse de, BTC basın saatine göre 3.630 dolardan alıcı bulmakta.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment