Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple’ın Fon Toplama Kolu Xpring, XRPL Labs’a Yatırım Yaptığını Açıkladı!

XRP kripto para biriminin arkasındaki blockchain firması Ripple, 13 Şubat tarihinde yaptığı bir duyuru ile kendi yatırım kolu Xpring’in, XRP Ledger için uygulama geliştiren bir startup firması olan XRPL Labs kurumuna yatırım yaptığını açıkladı.

Xpring’in yöneticisi Vanessa Pestritto, konu hakkında yaptığı açıklamada uzu süredir XRP topluluğu geliştiricisi olarak tanınan ve XRPL Labs kurucu ortaklarından birisi olan Wietse Wind’in, ”şirketini organik ve başarılı bir şekilde büyüten kanıtlanmış bir girişimci” olduğunu vurguladı. Pestritto’ya göre, şirketin söz konusu startup firmasına yatırım yapma kararı almasında en büyük role sahip etmen, Wind’in geliştiricilerle iletişime girebilme kabiliyeti ve yaratıcı yaklaşımı.

Xpring yöneticisi konu hakkında yaptığı açıklamanın devamında, yapılan bu fonlamanın Wietse ve ortaklarının XRP Ledger tabanlı ürünleri geliştirme konusunda daha istekli olmasını sağlayacağına inandıklarını belirtti. Yetkililer yatırımın miktarı konusunda açıklama yapmaktan ise kaçındılar.

Wind ise konu hakkında kendi resmi Twitter hesabından yaptığı duyuruda,  Xpring’e teşekkür etti ve ”artık resmen tam zamanlı olarak birkaç adet can alıcı XRPL uygulaması geliştirmek için çalışacağım” ifadesi ile şevkini belli etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment