Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Çinli Dev Bitcoin Madencilik Şirketinden Dogecoin ve Bu Altcoin İçin Yeni Cihaz

Kripto para madenciliği sektörünün devlerinden BIT Mining, yeni nesil Dogecoin (DOGE) ve Litecoin (LTC) madenciliği cihazı LD4’ü piyasaya sürdüğünü duyurdu.

BIT Mining 1 Mayıs tarihinde yayınladığı basın açıklamasında, LD4 adlı yeni nesil DOGE ve LTC madencilik cihazını piyasaya sürdüğünü bildirdi. LD4’ün performans endeksi bakımından 0,71 W/MH enerji tüketimiyle Çinli madencilik şirketi Bitmain’in Antminer L7 cihazına göre %50’ye yakın enerji verimine sahip olduğu belirtildi.

Yeni modelin teknolojideki gelişmelerden yararlanarak en yüksek performans noktasında 5 GH/s kapasiteye ulaşabileceğinin altı çizilirken bu veriler kapsamında LD4’ün DOGE ve LTC madenciliği konusunda en yüksek performanslı cihaz olduğu öne sürüldü. Şirketin yılın başlarında piyasaya sürdüğü LD3 modelinin en yüksek performans noktasında 4.800 MH/s’ye çıkabildiğine dikkat çekildi.

Ayrıca stabil çalışma prensibi ve düşük ısınma oranları ile daha uzun vadeli ve güvenli bir çalışma şekline sahip olduğu ifade edilen cihazın üst düzey güvenlik yazılımları ile donatıldığı belirtildi.

Öte yandan LD4’ün geçmiş modele göre daha iyi ısı iletimi bulunduğu ve daha çevre dostu bir çalışma yapısına sahip olduğu da verilen bilgiler arasında yer aldı.

Bit Mining CEO’su Xianfeng Yang konu hakkında yaptığı açıklamada, şirket olarak geliştirdikleri her yeni model ile blockchain’e katkıda bulunmaya devam edeceklerini ve bu yolda kazandıkları deneyimlerle uzmanlıklarını geliştireceklerini belirtti. Yang, LD4’ün sektörün en kompleks makinesi olduğu da açıklamalarına ekledi.

Nasdaq verilerine göre yeni madencilik cihazının piyasaya sürüldüğünün duyurulmasıyla beraber seans öncesi piyasada BTCM, %5,88 artış göstererek 2,71 dolar seviyesinden işlem görüyor. BTCM Şubat 2021’deki 350 dolarlık zirvesinden bu yana %99,77 değer kaybına uğradı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!