Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Çinli Dev Şirketten Kripto Para Adımı: Milyonluk Bitcoin ve Ethereum Alacak! İşte Zamanı

Çin’in en büyük satranç ve kart oyunları geliştiricisi Boyaa Interactive, önümüzdeki yıl Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) alabilmek adına 5 milyon dolarlık bir bütçe ayırdı.

Mobil oyun geliştiricisi Boyaa Interactive 10 Ağustos tarihinde yayınladığı basın duyurusunda, şirketin Web3 planları kapsamında önümüzdeki yıl Bitcoin ve Ethereum başta olmak üzere çeşitli kripto para birimlerine yatırım yapmak amacıyla 5 milyon dolarlık bir bütçeyi onayladıklarını açıkladı.

Şirket kripto yatırımlarının Hong Kong ve yurt dışında gerçekleştirdiği faaliyetlerden elde ettiği kazançlarla finanse edileceğini ve bağlı ortakların kararı ile yapılacağını bildirdi. Ayrıca kripto paraların regüle edilmiş borsalardan alınacağı ve alımın gerçekleştirildiği yargı bölgesinin kurallarına uyulacağı da şirket tarafından verilen taahhütler arasında yer aldı.

Verilen bilgilere göre bu yatırım şirketin faaliyet kapsamını Web3 ekosistemine genişletilmesi planları kapsamında yapılacak. Ayrıca yönetim kurulu da bu Bitcoin ve Ethereum içeren bu alımların şirket ve hissedarlar çıkarına olduğunu söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!