Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance’de Listelenecek SEI Coin İçin Fiyat Tahmini: İlk 100 Kripto Para Arasına Girecek!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance’in 36. Launchpool projesi Sei Network (SEI) hakkında dikkat çeken bir fiyat tahmini geldi.

Binance, 36. Launchpool projesi SEI’yi 15 Ağustos günü listelemeye hazırlanıyor. Listelemeye günler kala yatırımcıların fiyat beklentisi artarken bu konu hakkında detaylı bir tahmin de merkeziyetsiz borsa (DEX) Aevo’dan geldi. Aevo’nun listeleme öncesi başlattığı vadeli işlem kontratından elde edilen veriler doğrultusunda SEI’nin piyasaya sürüldükten sonra 0,23 dolar civarında bir fiyattan işlem görmesi bekleniyor.

Bununla birlikte 10 milyar arzı bulunan SEI’nin 300 milyonluk arzı Binance Launchpool kullanıcılarından hak edenlere ödül olarak dağıtılacak. SEI’nin ilk dolaşımdaki arzı 1,8 milyar adet olacak.

SEI’nin tahtadaki başlangıç fiyatı 0,23 dolar olduğu taktirde projenin başlangıçta 468 milyon dolarlık piyasa değeri ile ilk 100 kripto para birimi arasında yer alacağı düşünülüyor.

Binance 15 Ağustos günü SEI için SEI/BTC, SEI/USDT ve SEI/BNB işlem çiftlerini kullanıcıların huzuruna sunacak. SEI kazanmak isteyen kullanıcılar ağustos başından bu yana BNB staking havuzundan %80, True USD (TUSD) havuzundan %15, FDUSD havuzundan ise %5  oranlarında yararlanıyor.

SEI şu an itibariyle herhangi bir kripto para borsasında işlem görmüyor ve kullanıcıların aynı isimdeki sahte tokenlara karşı dikkatli olması gerekiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!