Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Circle CEO’su Açıkladı! Poloniex Asya’ya Yayılacak

Ödeme teknolojileri üzerine kurulu bir şirket olan Circle yakın zamanda en büyük kripto para borsalarından Poloniex’i satın almıştı. Şirket Poloniex’i küresel anlamda çok daha önemli bir konuma getirmek istiyor ve bu hedef doğrultusunda bazı adımlar atmaya başladı. Bu adımlardan biri de Poloniex’i farklı bölgelerde de güçlendirmek. Şirket 15 Mart’ta bir duyuru yaptı ve Poloniex için Asya’da 100 yeni çalışan alacağını belirtti.

Circle’ın CEO’su Jeremy Allaire Hong Kong’da bir röportaj verdi ve şirketin Güney Kore, Japonya, Çin ve Hong Kong gibi yerlerde de hizmet sunmaya başlamak için yeni çalışanlar alacağını söyledi.

Circle Goldman Sachs, Baidu, Çin Uluslararası Sermaye Şirketi gibi büyük yatırımcılardan toplamda 140 milyon $ yatırım almıştı. Böyle büyük bir şirketin Poloniex’i satın alması da son derece olumlu bir haber olarak karşılandı çünkü Circle’ın Poloniex’i iyice büyüteceği düşünülüyor. Şirket bu beklentileri karşılayabilmek için belli başlı adımlar atmaya da başladı.

Jeremy Allaire kripto para sektörünün geleceğini son derece parlak görüyor. Hatta kendisi kripto paraların gelecekte her yere yayılacaklarını düşünüyor. Verdiği röportajda “uzun vadede dünya üzerindeki her çeşit değer, kripto token haline gelecek” diyen Allaire bu düşüncesini açıkça belli etti.

Allaire verdiği röportajda Poloniex’in bundan böyle yasal düzenleyicilerle çok daha sıkı bir işbirliği halinde olacağını da belirtti ki bu zaten bekleniyordu. Allaire:

“Daha fazla piyasa, daha fazla varlık sunmak istiyoruz, (borsayı) daha lokalize hale getirmek, daha fazla uluslararası piyasaya yaymak istiyoruz ve bu doğrultuda yasal düzenleyicilerle çalışmak zorundayız.”

Bloomberg tarafından yapılan habere göre Circle’ın bu yıl daha fazla yatırım almak gibi bir niyeti yok ancak Allaire şirketin bu yıl da kar getirmesini istiyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment