Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Circle CEO’su Jeremy Allaire: Kurumsal Yatırımcıya Hizmet Etmeye Çalışıyoruz

Ünlü stabil kripto para Circle’ın CEO’su Jeremy Allaire, kripto para piyasalarının geneline ve şirket olarak hedeflerine ilişkin The Block Crypto sitesine önemli açıklamalarda bulundu. Allaire, kripto para piyasalarında sürekli olarak dillendirilen kurumsal yatırımcının gelip gelmeyeceğine ilişkin kendisine yöneltilen soruya şöyle cevap verdi:

”İşin kurumsal tarafı şu anda çok yeni ancak gerçekten bu konu ile ilgili net çalışmalar yapılıyor. 2018 boyunca çok fazla kurumsal yatırımcıya ulaşmayı başardık. Bunların arasında serbest yatırım fonları, kripto para yatırım fonları, piyasa yapıcılar, çok zengin bireyler ve aile ofisleri gibi geniş bir spektrum var. Şu anda yapmamız gereken esas şey, bu yatırımcılara hizmet etmek ve bunun yollarını araştırmak. Şu anda bunu yapıyoruz.”

Allaire, 2017 vıape 2018 yılları boyunca kripto para piyasalarında yaşanan süreçlerin bir nevi Circle gibi bir yapının oluşmasına aracılık ettiğini ve sektörün eksikliklerini yerine getirecek vizyonunun Circle’da olduğuun ifade ederken, sözlerine şöyle devam etti:

”Eğer dünya genelinde geçecek bir tokenize sistem istiyorsanız, bu sistemin dolarına ya da eurosuna ihtiyacınız var. Bunun bir kripto para versiyonunu yapmak ve bunu çok iyi bir şekilde işletmek zorundasınız. Biz de bunu yapmaya çalıştık ve adına CENTRE dediğimiz şey üzerinde çalışmaya başladık. Sonrasında ise zaten süreç kendi kendini oluşturdu ve giderek işi daha iyi hale getirmeye başladık. Şimdilerde ise, süreç çok daha iyi ilerliyor.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment