Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Circle ve Poloniex Yolları Ayırdı

Dijital ürünler, stabil kripto para ve sektör ile ilgili diğer çözümler üzerine yoğunlaşan Circle; yaptığı açıklama ile iştirak şirketi olan Poloniex ile yolların ayrıldığını açıkladı. Bu açıklama sonrasında, Poloniex’in de Asyalı bir yatırım grubu tarafından sahiplenildiği ve bundan sonra Poloniex kripto para borsasının, Polo Digital Assets şirketi çatısı altında, bağımsız ve ayrı bir şekilde yoluna devam edeceği ifade edildi.

Circle’dan konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, Asya merkezli olan yeni bir yatırım grubunun şirkete 100 milyon dolarlık para koymayı planladığı da ifade edildi. Açıklamaya göre, bu bahsi geçen ve ismi açıklanmayan yatırım grubu, agresif bir şekilde işe alım yapacak ve şirketi büyütmek için ciddi bir çaba sarf edecek.

Ancak bu açıklama, Amerikalı Poloniex müşterileri için çok kötü bir haber oldu. Çünkü, yapılan açıklamada, borsanın ABD’li müşterilerinin 1 Kasım tarihinden itibaren borsada işlem yapamayacakları ifade edildi. ABD’li müşterilerin, borsadaki fonlarını çekmek için ise 15 Aralık tarihine kadar vakti var. Bu hamlenin sebeninin de, regülasyon kaygıları olduğu ifade edildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment