Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Circle, Yeni Platformu İçin 100 Milyon Dolarlık Yatırım Arıyor

Goldman Sachs destekli ünlü kripto para platformu Circle, yeni platformu SeedInvest için yatırımcı arayışında. Konuyla ilgili olarak çıkan haberlerde firmanın SeedInvest için şu aşamada 100 milyon dolarlık bir yatırım arayışında olduğu ifade edildi.

LinkedIN’de yer alan bir iş ilanına göre de, Circle şu anda bu yatırım alanında kendileri ile birlikte çalışacak ve genel yönetici arıyor. Bu yöneticinin iş tanımı ise, genel olarak bu yatırım kanallarını bulmak ve SeedInvest’e yatırım yapılmasını sağlamak.

2012 yılında kurulan bu platform, şu ana kadar 150’den fazla girişimin yatırım toplamasına sahne olan bir şirket olmayı başardı. Şu anda Amerika’da en hızlı büyüyen finansal hizmet şirketlerinden birisi olarak da gösterilen firma, Inc. Magazine tarafından yapılan geleneksel en hızlı büyüyen 500 finans şirketi listesinde de kendisine 4. sırada yer  bulmayı başarmıştı.

Circle tarafından satın alınan firma, bundan sonraki süreçte de kendi iş odağını biraz da menkul kıymet tokenlerine kaydırmak istiyor. Circle yetkilileri, bu alanda gelecek vizyonuna sahip olduklarını ifade ederken, bu yapılacak hamlelerin de o aşamada ciddi bir iş yapacağı ifade ediliyor.

Ancak elbette firmanın bu hedefine ulaşıp ulaşmayacağını elbette zaman gösterecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment