Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Circle Yöneticisinin Twitter’ı Hacklendi: CEO’dan Sahte Airdrop Uyarısı!

Stablecoin ihraççısı Circle Finance (USDC) CEO’su Jeremy Allaire, bir şirket yöneticisinin sosyal medya hesabının ele geçirildiğini belirterek kullanıcıları sahte airdrop duyurusuna karşı uyardı.

Circle CEO’su basına verdiği demeçte, yakın zamanda şirketin Baş Strateji Sorumlusu Dante A. Disparte’nin Twitter hesabının ele geçirildiğini söyleyerek hesabından paylaşılan airdrop duyurusunun gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Disparte’nin hesabını ele geçiren saldırganlar, USDC sahiplerinin stablecoin’in ay başında yaşadığı değer kaybından etkilenmeleri nedeniyle Circle tarafından “tek seferlik airdrop” şeklinde bir bonus alacaklarını belirtti ve kullanıcıları sahte bir linke yönlendirdi.

Öte yandan Circle’ın resmi sosyal medya hesabından Disparte’nin ilgili gönderisinin altına, hesabın saldırganlar tarafından ele geçirildiğini ve yapılan paylaşımın gerçeği yansıtmadığını belirten bir uyarı yayınlandı.

Disparte’nin saldırganlar tarafından yayınlanan gönderisi kısa bir süre içerisinde kaldırıldı. Hesabın nasıl ele geçirildiği konusunda yetkililer tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!