Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Civic CEO’su Vinny Lingham’dan, Yeni Bitcoin Dip Seviyesi Tahmini

Bir kimlik koruma ve yönetim startup firması olan Civic‘in kurucusu ve CEO’su Vinny Lingham, yakın zamanda katıldığı bir röportajda mevcut piyasa çöküşünü ve Bitcoin‘in mevcut durumunu kendince yorumladı.

CNBC röportajında konuşan Lingham, çöküşün daha bitmediğini ve Bitcoin’in gerçekten dibi bulmadığını ifade etti. Lingham’a göre piyasa ”çaresiz bir durumda” ve bunun sebebi de Bitcoin’in 5.800 dolardaki destek hattının aşağısına inmiş olması. Bir çok insan 6.000 ve daha sonra 5.800 dolar altına inmenin, Bitcoin’in çöküşünü daha da hızlandırdığını düşünmekte.

Ancak Bitcoin’in dip seviyesinin hala bulunmadığını ifade eden CEO, bunun çok yakın bir zamanda keşfedileceğini açıkladı ve ekledi:

”Benim en iyi tahminim bu 2.000 ile 3.000 dolar arasında olacaktır ancak daha da aşağı inebilir ama tabii ki 500 dolara kadar değil, bence mevcut 4.000 dolar seviyesi daha da yaklaşıyor.”

Lingham bunun yanı sıra sadece kafasından tahmin yapmadığını ve bunu temel ekonomi ile piyasa prensiplerine bağlı olarak yapıldığını ifade etti. Lingham daha sonra kripto para sektöründe bazı firmaların, satıcıların alıcılara baskın çıkmasından ve düşüşün başlamasından sonra, yeterince kazanç elde edemediğini ve bunun da bir tehlike oluşturduğunu vurguladı. Bu şirketlerin kazanç elde edebilmesi için, piyasada alıcılara ihtiyaç duymamızın ana nedeni, itibari para akışı gerekli.

”Ben uzun vadede kriptoya gerçekten inanan kişilerdenim ve bence trilyonlarca dolarlık bir piyasa hacmine ulaşacağız ancak şu an için aşırı bereketli olduğumuz için biraz acı çekmek zorundayız.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment