Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CME Group’tan Yeni Bitcoin Rekoru

Kripto para dünyasının en büyük platformlarından biri haline gelen CME Group, Bitcoin fiyatındaki yükselişin ardından yeni bir açık pozisyon rekoru kırdı.

Bugün sabah saatlerinde bir yazı paylaşıp Bakkt’ın ticaret hacminde büyük bir artış yaşandığını ve yeni bir rekorun kırıldığını aktardık. Bunun sebebi tahmin edilebileceği üzere Bitcoin fiyatının 11 bin doların üstüne çıkmış olmasıydı.

Kripto para piyasasındaki bu hareketlilik yalnızca Bakkt’ı, Binance’i veya Coinbase’i değil CME Group’u da etkiledi. Hatta Skew tarafından paylaşılan bilgilere göre CME Group’ta yeni bir rekor dahi kırıldı.

Girişi mi Bekliyorlar?

Skew tarafından paylaşılan bilgilere göre CME Group’taki açık pozisyonların toplam değeri 724 milyon dolara kadar çıktı. Bir kıyaslama olması amacıyla bir önceki rekorun 532 milyon dolar düzeyinde olduğunu söyleyebiliriz.

CME Group’taki açık pozisyonlarda, yani henüz herhangi bir sözleşme teslimatında kullanılmamış olan para miktarında yeni bir rekor kırılmış olması bir hayli önemli. Çünkü bu, hala piyasaya giriş yapmayı bekleyen çok fazla miktarda yatırımcı olduğu anlamına gelebilir. Fakat piyasa bu yatırımcıların girişiyle birlikte hangi yönde hareket edecek, tabii ki belli değil.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment