Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CNBC’nin Ünlü İsmi de Bitcoin Aldığını Açıkladı

CNBC’nin en ünlü borsa simsarlarından birisi olan Jim Cramer, sonunda Bitcoin düşmanlığını üzerinden atmış gibi gözüküyor. Cramer daha önce BTC karşıtı çok fazla açıklamada bulunmuştu. Ünlü isim katıldığı bir yayında ise Bitcoin konusunda ikna olduğunu belirtti.

Jim Cramer’in, Morgan Creek kurucu ortağı ve ünlü BTC yatırımcısı Anthony Pompliano tarafından ikna edildiği görülüyor. Pompliano Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Jim Cramer’i BTC almaya ikna ettiğini vurgulayarak herkesi bunu kutlamaya davet etti.

Cramer Karışık Bitcoin Sinyalleri Veriyor

Aslında Cramer hem karşıt hem de yanlı bir görüntü çizmekteydi 2017 yılında yaptığı tahmininde BTC’nin 1 milyon dolara kadar çıkacağını belirten Cramer, bunun sebebinin de BTC’nin suçlular tarafından kullanılması şeklinde açıkladı.

Mad Money programının sunucusu, Avrupa bankalarının “kötü adamları  başlarından savuşturmak için” tonla BTC alacaklarını ifade etmişti. Bitcoin’in 2018 yılında en düşük seviyesine gerilediği anlarda da yorum yapan Cramer, kripto paralar için sonun geldiğini ifade etmişti.

Ancak tahmin edileceği gibi kripto paralar ne 1 milyon doları buldu, ne de dibi gördü. Cramer’in Bitcoin alacağını açıklaması veya bu konuda ikna olması ise 1 milyon dolar ihtimalinin daha yakın olduğunu gösteriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment