Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Listeledi, Loopring Şahlandı

ABD’nin en büyük kripto para borsalarından birisi konumundaki Coinbase’in kurumsal yatırımcılara yönelik platformu Coinbase Pro, bugün yeni bir listeleme haberi verdi. Lider kripto para borsası 10 Eylül tarihindeki gönderisinde Loopring’in (LRC) listelendiğini açıkladı.

LRC fiyatı bu listelenme haberinden sonra %45 ve üzerinde bir artış elde ederek tam anlamıyla şahlandı. Coinbase haberi ile %45 artış yaşayan LRC‘nin yine de tüm zamanların rekor seviyesi olan 1,25 dolar seviyesinden %80 ve geride olduğu gözüküyor.

Kripto para borsası 14 Eylül tarihinden itibaren LRC yatırma işlemlerini kabul edecek. Bu da Coinbaes’in dört aşamalı standart listeleme sürecinin bir parçası olarak biliniyor. Coinbase Pro yeteri kadar yatırma işlemi gerçekleştikten sonra listelemeyi tamamlıyor ve daha önce bunu aşamayan projeler olmuştu.

Coinbase Etkisi Azalıyor

Loopring ağının kripto parası olan LRC, Ethereum blockchain ağında L2 ölçeklenme çözümü olan zkRollup kullanarak ERC-20 token’larının transfer edilmesini sağlıyor. Coinbase Pro listelenmesi daha önce de UMA, CELO BAND ve buna benzer projelere rekor getirmişti. Şimdilerde ise Coinbase’in etkisinin olduğu ancak bunun daha önceki projeler kadar güçlü hissedilmediği görülüyor.

Coinbase etkisinin bir yerden sonra söndüğü ve fiyatın eski haline döndüğü de unutulmamalı. Bu sebeple söz konusu FOMO’ya kapılıp LRC alan kullanıcıları sert bir düşüş döneminin beklediği söylenebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment