Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase’e 10 Ayda 5 Milyon Yeni Kullanıcı!

ABD’nin en büyük kripto para borsası olan Coinbase son birkaç ay içerisinde kullanıcı kitlesini ciddi ölçüde büyüttü.

Bitcoinist tarafından paylaşılan bilgilere göre Coinbase’in Eylül 2018 tarihinde toplamda 25 milyon adet kullanıcısı vardı. Kripto para piyasasının 2019 başlarında yeniden harekete geçmesiyle birlikte Coinbase kullanıcılarının sayısında da bir artış görüldü.

Coinbase Eylül 2018 sonrasında birbirinden farklı gelişmelere imza attı. Şirket bundan birkaç ay önce 100’den fazla ülkede kripto para ticaret hizmeti vereceğini açıklamıştı. Coinbase bundan bir yıl öncesine kadar 30 civarı ülkede kullanılabiliyordu.

Şirket bu süreç içerisindeki platformundaki kripto paraların sayısını da artırdı. Coinbase geçtiğimiz birkaç ay içerisinde EOS ve XRP gibi büyük çaplı alternatif kripto paraları desteklemeye başladı.

Borsa Büyüyor

Geçtiğimiz son birkaç ay içerisinde değişen tek şey Coinbase olmadı, kripto para piyasası da değişti. 2018 boyunca düşüş halinde olan piyasa 2019’un başlarında yeniden harekete geçmeye başladı.

Kripto para piyasası uzun süren düzeltme sürecinin ardından yeniden ivme kazanarak yukarı doğru hareket etmeye başladı. Bitcoin fiyatı da bu süreç içerisinde 10 bin dolar barajının üstüne çıktı.

Hem Coinbase’in kendi başına attığı adımlar hem de piyasada yaşanan gelişmeler Coinbase’in işine yaramış gibi görünüyor. Çünkü konu hakkında yayınlanan veriler, Coinbase’in 10 aylık bir süreç içerisinde 5 milyon yeni kullanıcı kazandığını gösteriyor. Bu kullanıcılar başka borsalardan Coinbase’e mi geçiş yaptılar yoksa ilk kez mi hesap açtılar bilinmiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment