Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TRON “Böbrek Taşı” Yüzünden Yüzde 14 Değer Kaybetti

TRON fiyatı geçtiğimiz son birkaç saat içerisinde oldukça büyük bir düşüş yaşadı. Bu düşüşün sebebi ise böbrek taşı.

TRON’un kurucusu olan Justin Sun’ın kısa süre içerisinde dünyanın en zengin isimlerinden Warren Buffett ile buluşması bekleniyordu. Ancak TRON Foundation birkaç saat önce bir duyuru yaptı ve şu açıklamayı yayınladı:

“TRON Foundation olarak Warren Buffett ile düzenlenen yemeğin ve basın duyurusunun ertelendiğini duyuruyoruz. Bunun sebebi Justin Sun’ın böbrek taşı yüzünden rahatsızlanması. İki taraf da başka bir zamanda buluşmayı kabul etti.”

TRON Foundation tarafından yayınlanan bu duyuru TRON fiyatını oldukça kötü bir şekilde etkiledi. Coinmarketcap verilerine baktığımızda TRON’un sabaha karşı 3 sularından itibaren düştüğünü ve bu zaman dilimi içerisinde yüzde 14 değer kaybettiğini görüyoruz. An itibarıyla 0.02 dolar gibi bir fiyata sahip olan TRON’un piyasa değeri ise 1.69 milyar dolar seviyesinde.

Bu konuyla ilgili paylaşılmış bazı gönderilere baktığımızda Justin Sun’ın sağlık durumunun TRON fiyatını oldukça olumsuz yönde etkilediğini görebiliyoruz. Justin Sun’ın ise şu an için ciddi bir durumu yok gibi görünüyor. Kendisinin konu hakkında yaptığı açıklama şu şekilde:

“Aniden gelen böbrek taşları yüzünden hastanedeydim ve Warren Buffett ile olan yemeği iptal ettim. Şu anda durumum gayet stabil ve iyileşme sürecindeyim.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment