Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase’in Yeni Hedefi Asya ve Güney Amerika Pazarları

Coinbase son zamanlarda attığı adımlarla birlikte Asya ve Güney Amerika bölgelerindeki faaliyetini güçlendirmeye ve sektördeki konumunu sağlamlaştırmaya başladı.

Kripto para sektörünün en büyük şirketlerinden biri olan Cinbase geçtiğimiz günlerde bir duyuru yayınlayarak Asya ve Güney Amerika’daki 11 ülkede hizmet vermeye başladığını açıkladı. Bunların arasında Arjantin, Meksika, Peru, Kolombiya, Şili, Hong Kong, Hindistan, Güney Kore, Endonezya, Filipinler ve Yeni Zelanda yer alıyor.

Coinbase’in hizmet vermeye başladığı bu yeni ülkelerden bazıları kripto para sektöründe halihazırda oldukça önemli bir rol oynuyor. Özellikle Hong Kong ve Güney Kore gibi yerlere baktığımızda buralardaki yatırımcı sayısının fazla, düzenleme sürecinin ise hızlı olduğunu görüyoruz.

Şirketin en ilgi çekici hareketlerinden biri ise Güney Amerika’daki faaliyetlerini artırması oldu. Güney Amerika ülkelerindeki kripto para kullanımı geçtiğimiz aylarda kayda değer oranda artış göstermiş, bu bölgedeki vatandaşların ciddi bir kısmı kripto para piyasasına giriş yapmıştı.

Coinbase gibi büyük çaplı bir şirketin Güney Amerika pazarına giriş yapması, bölge genelindeki kripto para kullanımını rahatlatabilir ve daha faza kişi piyasaya giriş yapabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment