Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase, Bitcoin Dahil 4 Kripto Parada Onay Sayılarını Değiştirdi

Kripto para sektörünün en büyük oyuncularından birisi olan Coinbase, bugün bir açıklama yaparak Bitcoin, Ethereum Classic, ZEC ve Litecoin için onay sayılarını değiştirdiğini açıkladı.

Bir cüzdandan Coinbase’e ya da herhangi bir borsaya bir kripto para gönderdiğiniz zaman, bazı onay sayıları gerekiyordu ve ondan sonra hesabınıza paranız geçmiş oluyordu.

Coinbase, daha önce Bitcoin için 6 olan onay sayısını 3’e indirdiklerini açıkladı. Aynı zamanda Ethereum Classic için de 5676 olan bu sayı 3527’ye düşürülecek. ZEC için daha önce 18 olan rakamın ise, bu yeni düzenleme ile 12’ye düşeceği belirtiliyor.

Litecoin’de Onay Sayısı Artıyor

Buna karşın Litecoin’de onay sayıları ise arttırıldı. Coinbase, yukarıda bahsi geçen üç kripto para için onay sayısını düşürmesinin bir sorun yaratmayacağını ifade ederken, buna karşın Litecoin’deki yüzde 51 atağının Coinbase kullanıcılarının etkileme ihtimali sebebiyle, LTC transferi için daha önce 6 olan onay sayısını 12’ye çıkardıklarını açıkladı.

Borsa, bu değişikliğin hem müşteri deneyimini olumlu yönde etkilemesini hem de güvenlik konusunda daha iy bir süreci başlatacağını umduğunu da ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment