Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Borsa Başkanı Yeni Kripto Para Projesi İçin Görevi Bıraktı

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase’in Borsa Başkanı Vishal Gupta, görevde geçirdiği 2,5 yılın ardından yeni bir proje için istifasını duyurdu.

Vishal Gupta 10 Nisan tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, 2,5 yıl boyunca Coinbase’in Borsa Başkanı olarak hizmet ettikten sonra görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Eski başkan, görevi boyunca Coinbase’in ABD’deki pazar payını %35’den %65’e kadar yükselttiklerini ve destekledikleri işlem çifti sayısını 73’den 534’e çıkardıklarını belirtirken Coinbase’e de teşekkür ettiğini söyledi. Başkan ayrıca süreç içerisinde beraber çalıştığı Brian Armstrong ve Greg Tusar gibi diğer yöneticilerle çalışmanın bir onur olduğunu belirtti.

Daha önce geleneksel piyasada Goldman Sachs gibi dev bankada çalışan Gupta yaptığı açıklamada, görevi bırakma nedeni olarak net ifadelere yer vermese de geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan yeni bir projeye başlamak için mevcut görevinden istifa edeceği spekülasyonlarını şu ifadelerle doğrulamış oldu:

Sırada ne var? Hala inşa edilecek çok şey olduğunu düşünüyorum ve bunu yapacağım. Bir sonraki hamlem için beklemede kalın.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!