Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Bugün 2 Yeni Altcoin Listeliyor: Fiyatlarda Sert Yükseliş!

ABD merkezli dünyanın en büyük kripto para borsalarından Coinbase, bugün platform üzerinde yeni iki altcoin listeleyeceğini duyurdu.

Coinbase Assets tarafından 17 Nisan tarihinde yapılan duyuruya göre Coinbase, bugün Dimo’yu (DIMO) ve metaverse projesi Virtua’yı (TVK) listeleyecek.

Duyuruda, yeni listelenecek varlıkların Ethereum (ERC-20) ağı kullanılarak borsaya transfer edilebileceği ve farklı ağlardan gerçekleştirilecek transfer işlemleri için kullanıcıların dikkatli olması gerektiği vurgulandı.

Açıklamaya göre DIMO ve TVK ticareti, bazı kısıtlanmış yargı bölgelerinde desteklenmeyecek. Alım-satım işlemleri likidite koşullarının sağlanması halinde başlayacak ve kullanıcılar yeterli arz sağlandığında USD paritelerinde işlem yapabilecek.

CoinGecko verilerine göre Coinbase tarafından gelen açıklama, DIMO ve TVK’de büyük bir yükselişe yol açtı. Açıklamadan önce 0,12 dolar seviyesinde bulunan DIMO, %70’lik bir yükseliş performansı göstererek 0,204 dolara ulaştı. Ayrıca TVK, 0,459 dolar seviyelerinden %15’e yakın artışla 0,526 dolar seviyelerine yükseldi.

Yazım esnasında DIMO 0,198 dolardan, TVK 0,049 dolardan işlem görüyor.

Coinbase daha önce yaptığı paylaşımlarda, hem DIMO’yu hem de TVK’yi listelemeden önce incelenen kripto para birimlerinin yer aldığı yol haritasına eklediğini duyurmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!