Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Bugün Yeni Bir Altcoin Listeliyor

ABD merkezli dünyanın en büyük kripto para borsalarından Coinbase, bugün platform üzerinde yeni bir altcoin listeleyeceğini duyurdu.

Coinbase Assets tarafından 22 Mart tarihinde yapılan duyuruya göre Coinbase, bugün Ethereum (ETH) katman-2 (L2) ölçeklendirme projesi Arbitrum’u (ARB) listeleyecek.

Coinbase daha önce yaptığı paylaşımda, Arbitrum’u listelemeden önce incelenen kripto para birimlerinin yer aldığı yol haritasına eklediğini duyurmuştu.

Duyuruda, yeni listelenecek varlığı Ethereum (ERC-20) ağı kullanılarak borsaya transfer edilebileceği ve farklı ağlardan gerçekleştirilecek transfer işlemleri için kullanıcıların dikkatli olması gerektiği vurgulandı.

Açıklamaya göre ARB, ticareti bazı kısıtlanmış yargı bölgelerinde desteklenmeyecek. Alım-satım işlemleri likidite koşullarının sağlanması halinde başlayacak ve kullanıcılar yeterli arz sağlandığında USD paritesinde işlem yapabilecek.

Coinbase’in yaptığı açıklamayla birlikte ARB, neredeyse bütün büyük borsalarda aynı anda listelenecek. Daha önce Binance, Huobi, OKX ve MEXC de ARB’yi listeleyeceğini duyurmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!