Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase CEO’su Açıkladı: Bitcoin’in 20 Bin Dolar Üstünde Olması Şaşırtıyor!

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, Bitcoin’in (BTC) 20 bin doların üzerinde olduğunu düşününce mutlu bir şaşkınlığa kapıldığını belirtirken kripto para sektörü hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase’in başındaki isim Brian Armstrong 28 Eylül Perşembe günü CNBC’ye verdiği bir röportajda, kripto para sektörü hakkında konuştu.

Konuşmasında, Bitcoin’in halen daha güçlü bir şekilde 20 bin doların üzerinde durduğunu ve bunun kendisini mutlu bir şaşkınlığa sürüklediğini dile getirerek dikkat çekti.

Bununla birlikte verdiği demeçte ABD’deki düzenleyici belirsizlik hakkında dem vuran CEO, kanun yapıcıların yanlış bir yoldan ilerlediğini savundu. Kripto para sektörü hakkında net kurallar olmadığı için ABD’li şirketlerin yurt dışında iş yapmayı tercih ettiğini vurguladı.

ABD özelindeki kripto para iş piyasasının yıllar içerisinde %40’tan %29’a gerilediğini ve dünyanın geri kalanının bu pazara kucak açarak hakimiyeti üstlendiğini öne çıkardı. CEO özellikle Singapur, Hong Kong, İngiltere, Brezilya ve Avustralya’nın kripto para ekosistemine ciddi şekilde kucak açtığını dile getirdi.

CNBC ile yaptığı röportajda iflas eden kripto para borsası FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried’i de boş geçmeyen Armstrong, yaklaşan duruşmaya atıfta bulundu. Bu olayın manşetlere taşınması ve unutturulmaması gerektiğini söyledi ve FTX çöküşünü kripto para borsası Mt.Gox çöküşüne benzetti.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2,1 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 27.042 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!