Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Istanbullish İçin Son Gün: Yarın Başlıyor!

30 Eylül’de Türkiye’nin ilk tam teşekküllü Hedera temalı etkinliği, Boğaz kıyısında yer alan bir Osmanlı imparatorluk sarayı olan Feriye Sarayında gerçekleşecek.

Önemli konuşmacılar arasında Hedera Personel Şefi Ian Utile, Ernst & Young Blockchain Desk Lideri  Esra Özdemir , T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) eski Başkanı Hayrettin Kurt, TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği Araştırma Merkezi İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Sadullah Uzun, Marmara Üniversitesi Profesörü Fatma Özkul ve Astana Finansal Hizmetler Kurumu (AFSA) CEO’su Nurkhat Kushimov yer alıyor.

Etkinlik sunucusu Max Lurya,

“Dağıtık defter teknolojilerinin benimsenmesi söz konusu olduğunda, Türkiye kadar hızlı yol alan bir ülke düşünemiyorum” dedi ve ekledi: “Bir bullish var, bir de Istanbullish var .”

GlobalB Hukuk kurucusu Sima Baktaş şunları söyledi:

“Bu konferansın yüksek profilli kişilerden oluşması ve kripto düzenlemelerinin panel konuları arasında yer alması önemli. Panelimizde, Türkiye ve Avrupa’da kripto ile ilgili son yasal gelişmelerin nasıl ele alındığını ve hangi düzenlemelerin yapılması gerektiğini yetkili kişilerle tartışacağız ”dedi. Kripto hukukunda uzmanlaşmış bir avukat olarak, bu paneli yönetmekten heyecan duyuyorum .”

CryptoFemale’in kurucularından Hilal Baktaş, “Dağıtık defter teknolojisinin güzelliği, her vatandaşın parmak uçlarına, kendilerinden başka kimseye güvenmek zorunda kalmadan kendi refahını geliştirme yeteneğini koymasıdır” dedi . “Daha büyük bir dengeleyici yok .”

“Merkezi olmayan kamu altyapısı üzerine inşa edilmiş tokenize bir geleceğe yönelik coşku ile bu belirsiz zamanlarda yıkıcı inovasyonu benimseme risk iştahı arasındaki boşluğu kapatmak kötü bir başarı değil, ancak Hedera Konseyi’nin web3 inovasyonu ve yönetişimine yönelik kurumsal merkezli yaklaşımımız aracılığıyla elde etmek için benzersiz bir şekilde nitelikli olduğu bir başarı. Hedera Yönetimi ve Yönetim Kurulu Başkanı Brett McDowell, “Bu etkinliğin, bu dönüştürücü teknolojinin sorumlu bir şekilde pazara nasıl sunulacağı konusunda artan farkındalık ve eğitim yoluyla İstanbullish’i ve bölgesel yenilikçi topluluğu destekleme fırsatından heyecan duyuyorum” dedi.

The Hashgraph Association Yönetim Kurulu Başkanı Kamal Youssefi şunları söyledi: 

“Blockchain’in kitlesel olarak benimsenmesini sağlama misyonumuza dayanarak, The Hashgraph Association blockchain endüstrisi üzerinde mükemmel bir bakış açısına sahip. Bunu göz önünde bulundurarak, bu yılki etkinlikte yer alacak konuşmacıların, sektör liderlerinin ve katılımcıların zenginliği göz önüne alındığında, Istanbullish’e sponsorluğumuz kaçınılmazdı. Etkinliğin bağlamına ve içeriğine ek olarak İstanbul, blockchain teknolojisinin gelişmesi için müreffeh bir konuma işaret ediyor. Istanbullish ile ortaklığımız, bu inancı mükemmel bir şekilde simgelemektedir.”

Hedera hakkında: Hedera açık kaynak kodlu, lidersiz, hisse kanıtlı, kamuya açık bir defterdir. Hedera’nın sağlam ekosistemi, abrdn, Avery Dennison, Boeing, Chainlink Labs, COFRA Holding, DBS Bank, Dell Technologies, Dentons, Deutsche Telekom, DLA Piper, EDF (Électricité de France), eftpos, FIS (WorldPay), Google, IBM, Indian Institute of Technology (IIT), LG Electronics, The London School of Economics (LSE), Magalu, Nomura Holdings, ServiceNow, Shinhan Bank, Standard Bank Group, Swirlds, Tata Communications, Ubisoft, University College London (UCL), Wipro ve Zain Group dahil olmak üzere endüstri lideri kuruluşlardan oluşan çeşitli bir konsey tarafından yönetilen bir ağ üzerinde küresel bir topluluk tarafından oluşturulmuştur.

Daha fazla bilgi için www.hedera.com adresini ziyaret ediniz veya bizi Twitter’da @Hedera Admin adresinden, Telegram’da t.me/hederahashgraph adresinden veya Discord’da www.hedera.com/discord adresinden takip ediniz. Hedera teknik incelemesini www.hedera.com/papers adresinde bulabilirsiniz.

Hashgraph Derneği Hakkında: Hashgraph Derneği, birden fazla endüstri çatısında eğitim ve öğretim programlarını desteklemektedir. Ön planda, akreditasyon ve sertifikasyonu içeren merkezi olmayan ekonomide Hedera destekli, kurumsal düzeyde çözümlerin ve uygulamaların geniş çapta benimsenmesi yoluyla halkın dijital olarak etkinleştirilmesi ve güçlendirilmesi yer almaktadır. Kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olarak Dernek, olumlu bir çevresel, sosyal ve yönetişim (ESG) etkisiyle ekonomik kapsayıcılık yararına yenilik, araştırma ve geliştirmeyi finanse etmektedir. The Hashgraph Association hakkında bilgi için www.hashgraph-association.com adresini ziyaret ediniz.

Topluluk Destekçileri :  CryptoFemale, AltcoinTurk ve YouPlace’dir.

Medya Destekçileri arasında Koin Bülteni, Uzmancoin, KRPT ve  CoinTalks bulunmaktadır.

Biletler için www.istanbullish.com adresini ziyaret ediniz. Medya ile ilgili sorularınız için lütfen [email protected] adresinden bizimle iletişime  geçiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!