Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Coronavirüse Karşı Müdahale Planı Hazırladı

Coinbase, Coronavirüs salgınının ofis çalışanlarına bulaşması halinde ne gibi bir yol izleyeceğini açıkladı.

Aşamalı Müdahale

Dünyanın en büyük kripto para şirketlerinden biri olan Coinbase, Avrupa ve Asya’da hızla yayılmaya devam eden Coronavirüse karşı bir müdahale planı hazırladı.

Eğer Coinbase ofislerinde çalışan 100’den fazla kişi bu hastalığa yakalanırsa şirketin hazırladığı planın Birinci Aşaması devreye girecek. Şirket bu aşama kapsamında ofis çalışanlarının ellerini daha sık yıkamalarını isteyecek, yalnızca belli başlı ofis çalışanlarının dışarıdan ziyaretçi almasına izin verecek ve çalışanlarına evden çalışma opsiyonu tanıyacak.

Eğer şirket 1000’den fazla şirket çalışanında bu hastalığa rastlanırsa Coinbase ofisi adeta karantinaya alınacak. Ofislere dışarıdan ziyaretçi alınmayacak ve ofis içerisinde tüketilen yiyeceklere dikkat edilecek.

Coinbase tarafından yapılan açıklamaya göre eğer bu iki aşama da işe yaramadıysa bu “müdahale planının başarısız olduğu” ve artık üçüncü aşamaya geçildiği anlamına gelecek. Coinbase çalışanları bu aşamada evden çalışmak zorunda kalacaklar, ofis düzeninde ciddi değişiklikler yapılacak ve ofis hizmetlerine bazı kısıtlamalar getirilecek.

Coinbase’in günümüzde ABD’nin yanı sıra İrlanda, İngiltere, Japonya ve Güney Kore’de ofisleri bulunuyor. Coinbase şu ana dek şirket çalışanlarının Japonya, Güney Kore, İtalya ve Çin gibi ülkelere düzenledikleri seyahatlere zaten bir kısıtlama getirdi. Şirket CEO’su Brian Armstrong şirket çalışanlarının COVID-19 olarak adlandırılan bu hastalığa yakalanma ihtimallerinin düşük olduğunu belirtiyor. Ancak bir aksilik olması ve Coronavirüsün Coinbase ofislerine de girmesi halinde şirketin müdahale planı hazır olacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment