Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase, Earn.Com’u Satın Almak İçin Görüşmelere Başladı

San Fransisco merkezli olan ve geçtiğimiz dönemde yaklaşık 225 milyon dolarlık yatırım alan Coinbase, daha önceleri 21.co adıyla kurulan ancak geçtiğimiz yıl ismini Earn.com olarak değiştiren websitesini satın almak için girişimlere başladı.

Konuyla ilgili gelişmeleri yakından takip eden ancak ismini açıklamayı tercih etmeyen bir kaynağın aktardıklarına göre, Coinbase ile Earn.Com arasındaki görüşmeler şu aşamada ilerlemeye devam ediyor. Şu aşamada Earn.Com’un yaklaşık 30 milyon dolara satılabileceği belirtilirken, bu fiyatın az bulunduğu da gelen haberler arasında. 2013 yılında kurulan site, o günden bu güne yaklaşık 130 milyon dolar yatırım almıştı.

Görüşmeler her ne kadar devam etse de, şu an için bir anlaşmanın olmadığı belirtilirken, Earn.Com’u almak için istekli tek firmanın Coinbase olmadığı da biliniyor. Yine ismi açıklanmayan bir kaynağın aktardıklarına göre, Earn.Com diğer firmalar ile de satış için görüşme halinde ve bu firmaların da sektörün dev isimlerinden olduğu ifade ediliyor.

Hiç şüphesiz, Coinbase’in Earn.Com’u satın alacağı haberlerinin; şirketin LinkedIn’in üst düzey yöneticilerinden Emilie Choi’yi kadrosuna katmasının ardından gelmesi tesadüf değil. Daha önce LınkedIn’de de benzer görevler ve işler yapan Choi, şimdi de hünerlerini Coinbase için sergilemeye çalışacak.

Yine gelen haberlere göre, Earn.Com’un CEO’su Balaji Srinivasan’ın Coinbase bünyesine katılmaya sıcak olduğu belirtilirken, bu yazının kaleme alındığı şu dakikalarda Coinbase’den konuyla alakalı herhangi bir açıklama gelmedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment