Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Earn Artık EOS’u da Destekliyor

Coinbase bundan birkaç ay önce geliştirdiği Coinbase Earn platformunda artık piyasanın en büyük koinlerinden olan EOS’u da desteklemeye başladı.

Kripto para sektörünün en büyük şirketlerinden biri olan Coinbase’in yeni duyurularına göre Coinbase Earn platformuna girip platformdaki videoları izleyen kişiler 10 dolarlık EOS kazanabilecekler.

Coinbase’in iki kıdemli yöneticisi Balaji Srinivasan ve Tim Wagner geçtiğimiz günlerde Block.one tarafından Washington’da düzenlenen bir etkinliğe katıldılar. Sahneye çıkan bu ikili, hem Coinbase Earn kullanıcılarını hem de EOS destekçilerini yakından ilgilendiren bir açıklama yaptılar.

Coinbase Earn bundan bir süre önce yapılan duyurularla birlikte artık 103 farklı ülkede hizmet vermeye başlamıştı. Srinivasan ve Wagner tarafından yapılan açıklamalara göre bu ülkelerdeki Coinbase Earn kullanıcıları artık platformda EOS’u da görebilecekler.

Şirket geçtiğimiz yılın eylül ayında platformuna daha fazla koin eklemeyi düşündüğünü, daha fazla koini desteklemek istediğini açıklamıştı. Şirket bu planın sonucunda EOS’u ilk olarak nisan ayında Coinbase Pro’ya, şimdi de Coinbase Earn’e ekleme kararı aldı.

Coinbase bu adımıyla birlikte Coinbase Earn platformu üzerinde EOS, XLM, ZEC, BAT ve ZRX gibi koinleri desteklemiş oldu. Şirket bundan kısa bir süre önce bu platform için 100 milyon dolarlık fonunun olduğunu, bu fonun tamamının kullanıcılara yönelik kullanılacağını belirtmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment