Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OKEx’in Alt Şirketi Piyasaya Yeni Bir Sabitkoin Sürüyor

Küresel finans şirketlerinden OKLink yeni bir duyuru yayınladı ve bugün, 3 Haziran, itibarıyla kendi sabitkoinini kullanıma açacağını açıkladı.

OKLink adlı şirket aslında ticaret hacmi bakımından dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası olan OKEx’in bir alt şirketi. OKEx’in ve OKCoin’in kurucusu olan Star Xu bundan birkaç hafta önce şirketin kendi sabitkoinini geliştirdiğinin duyurusunu yapmış ve sektörü yeni bir sabitkoine hazırlamıştı.

Star Xu’nun açıklamaları şirketin bu projenin gelişim sürecinde Prime Trust adlı bir şirketle işbirliği yapacağını gösteriyordu. Cointelegraph tarafından yayınlanan habere göre şirket bu plana sadık kaldı ve USDK adlı sabitkoini geliştirebilmek için Prime Trust ile birlikte çalıştı.

OKEx’e bağlı olan OKLink’in kendi ürettiği sabitkoin kripto para sektöründe tam olarak ne gibi tepkilerle karşılaşacak henüz bilinmiyor. Ancak bu gibi şirketlerin sabitkoin piyasasına giriş yapması bu piyasanın hızlı bir şekilde büyüdüğünün bir göstergesi olarak değerlendirilebilir.

OKEx bundan bir süre önce başka duyurular yayınlamış ve kendi merkezsiz borsası ile kendi blockchainini geliştireceğini açıklamıştı. Daha sonra yapılan açıklamalara göre konuşacak olursak bu blockchainin şu anda neredeyse tamamen hazır durumda olduğunu ve önümüzdeki ay itibarıyla denenmeye başlayacağını söyleyebiliriz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment