Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Eski Twitter Yöneticisini Bünyesine Kattı

Kripto para startup’ı Coinbase, müşteri destek ekiplerini geliştirmek adına eski bir Twitter yöneticisini kadrosuna dahil etti.

Pazartesi günü yapılan duyuruya göre Tina Bhatnagar, operasyonlar ve teknoloji bölümünün başkan yardımcısı olarak görev yapacak. Bhatnagar daha önceden Twitter’da operasyonlar ve kullanıcı hizmetleri bölümünün başkan yardımcılığını yapıyordu. Bhatnagar hem Coinbase’e hem de Coinbase’in kripto para borsası olan GDAX’a bağlı olan ekipleri yönetiyor olacak.

Bhatnagar, beş buçuk yıl boyunca çalıştığı Twitter’dan önce Salesforce ve IBM gibi kurumlarda da yönetici pozisyonlarında yer aldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Bhatnagar şöyle söyledi:

“Coinbase’in ve kripto paraların halk tarafından daha önce hiç olmadığı kadar tanındığı bu zamanlar heyecan verici zamanlar. Ancak bu aynı zamanda pozisyonumuzu sağlamlaştırmak için kritik bir an. Bunu da ancak müşterilerimiz ile her gün doğru ilgilenirsek gerçekleşir.”

Kripto para borsaları son zamanlarda piyasaya akın eden yeni yatırımcılarla baş edemez durumda. Pek çok borsa geçici de olsa yeni kayıtları durdurmak zorunda kalmıştı ve yeni yatırımcılarla başı belada olan şirketlerden biri de Coinbase. Bu yüzden Coinbase’in müşteri hizmetleri alanında böylesine nitelikli ve tecrübeli birinin işe alımını gerçekleştirmesi pek şaşırtıcı değil.

Coinbase CEO’su Brian Armstrong duyuru blogunda geçtiğimiz hafta fiyatlarda yaşanan düşüşün “rekor ürün trafiğiyle ve hacimlerle” sonuçlandığını ve ticaret hacminin yüksek olduğu bu günlerde Coinbase’in borsasının “küçük engellere” rağmen ayakta kalmayı başardığını söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment