Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Yöneticisi Fidelity Kadrosuna Geçiş Yaptı

Dijital para ticaret şirketlerinden Fidelity, önceden Coinbase‘in idari kadrosunda yer alan bir ismi kadrosuna katmayı başardı.

Fidelity geçtiğimiz günlerde bir basın duyurusu yayınlayarak bir süredir doldurmaya çalıştığı Satış ve Pazarlama Müdürü pozisyonunu nihayet doldurduğunu açıkladı. Şirketin yayınladığı duyuruya göre bu pozisyonu bundan böyle Christine Sandler dolduruyor olacak.

Geçmişte kripto para sektörünün en büyük isimlerinden Coinbase’te çalışmış ve şirketin kurumsal satış departmanında görev almış olan Sandler, Fidelity’nin sektördeki konumunu güçlendirmeye çalışacak. Konu hakkında yayınlanan açıklamalar Sandler’ın özellikle kurumsal ilişkiler alanında yeni adımlar atacağını gösteriyor.

Sandler kariyerinde pek çok büyük çaplı şirkette yer aldı ve birbirinden farklı görevler üstlendi. Kendisi Coinbase’in yanı sıra Barclays ve NYSE gibi şirketlerde de yer almıştı. Sandler tüm bu görevlerinin yanı sıra Merrill Lynch’te Elektronik Satışlar Müdürü olarak da çalışmış ve ağır bir yük üstlenmişti.

Fidelity Digital Assets bundan yalnızca bir ay önce hizmet vermeye başladı. Özel bir müşteri kitlesine hitap eden şirket, müşterilerine zaman içerisinde gitgide daha kapsamlı hizmetler sunmaya başlayacağını belirtiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment