Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Hisseleri (COIN) Tüm Zamanların En Düşük Seviyesinde: Merkezi Borsalara Güven Azalıyor

ABD merkezli kripto para borsası Coinbase’in (COIN) hisseleri, şirketin halka açılmasından bu yana tüm zamanların en düşük (ATL) fiyatına düştü.

Coinbase hisseleri geçtiğimiz yıl Nasdaq’ta 400 dolar civarında bir fiyatla halka açılmıştı. Bu fiyat COIN için tepe noktası oldu. O günden bu yana adeta istikrarlı bir düşüş sergileyen COIN, FTX iflasının ardından 40,62 dolara düştü ve kasım ayında toplamda %39 gerileme yaşadı.

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, Coinbase’in FTX, Alameda veya FTT’ye maruz kalmadığını ve likidite sorunu olmadığını açıklamıştı.

Coinbase hisseleri geçtiğimiz bir yıllık süreçte %80’den fazla değer kaybederek birçok kripto para ile aynı oranda düşüş yaşadı.

FTX çöküşünün ardından yatırımcıların kripto paralara karşı iştahı giderek azalmaya devam ederken piyasanın omuriliğini oluşturan Coinbase gibi şirketlerin zararları büyümeye devam ediyor. Grayscale’e ait GBTC fonunun Bitcoin’in (BTC) spot fiyatından %40 aşağıda olduğunu ve bir diğer önemli kuruluş Genesis’in iflasa çok yakın olduğunu unutmamak gerekiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!