Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Index Fonu 250.000 Dolar Üstü Yatırımcıları Bekliyor

ABD merkezli kripto para cüzdan ve ticaret hizmeti veren Coinbase‘in Index Fonu, 13 Haziran tarihinde yayınlanan resmi bir açıklamaya göre büyük ölçekli yatırımcılar için açık olacak.

Mart ayında açıklanması planlanan fon yalnızca ABD’deki 250.000 dolar ila 20 milyon dolar arasında yatırım yapacak yerleşik yatırımcılara açık olacak. Yatırımcıların 1 milyon dolardan fazla net serveti olan veya 200.000 dolardan fazla yıllık maaşı olan kişiler olması bekleniyor.

Fon, Coinbase’e eklenmesiyle birlikte Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) ve Ethereum Classic (ETC)‘i de içeriyor. İlerleyen zamanlarda fon, gelecekteki varlıkları da içerecek şekilde yeniden dengelenecek.

Coinbase’in Index Fonu, şirketin daha yüksek seviyeli kişiler ve kurumsal yatırımcıları hedef alan son hareketinin bir parçasıdır. Geçtiğimiz ay Coinbase, kurumsal yatırımcılara yönelik yeni bir ürün paketi başlatmış ve bu tür yatırımcıların kripto alanına girmesini engelleyebilecek güvenlik ve yasal uyum endişelerini azaltmaya odaklanmıştı.

Mart ayının sonunda ise Coinbase, ERC20 tokenlerinin ticaretini desteklemeye başlayacağını açıklarken herhangi bir alt koinin ismini açıklamamıştı.

Aynı zamanda Hazira başında Binance, 1 milyar dolarlık ve bir kripto para birimine dayalı bir fonun başlatılması için 20 tane ortak aradığını açıklamıştı. Yine Haziran ayında, Huobi‘nin kripto para borsası, Mayıs ayına kadar borsada işlem gören değişmeyen isim olan Tether‘a (USDT) karşı ilk on borsadaki dijital varlığı izleyen bir kripto piyasası endeksinin piyasaya sürülmesi için kripto bazlı bir döviz ticareti fonunun (ETF) piyasa sürüleceğini açıklamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment