Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase CEO’su: İnsanların Güvenini Kazanmalıyız

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, günümüzdeki finans sisteminin pek çok açıdan yetersiz kaldığını ve bazı sorunların bir an önce giderilmesi gerektiğini düşünüyor.

Armstrong bundan kısa bir süre önce Coinbase’in kendi içerisinde düzenlediği bir toplantıya katıldı ve gerek şirketin gerekse kripto para sektörünün geleceğiyle ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

Coinbase’in uzun süredir bilinen bir hedefi var: Dünya genelindeki kripto para kullanıcılarının sayısını 100 milyona çıkarmak. Armstrong katıldığı toplantıda bu hedefi yeniden vurguladı ve şirketin hedefinin hala değişmediğini gösterdi.

Adım Adım

Toplam kullanıcı sayısını 100 milyona kadar çıkarmak pek kolay bir süreç değil. Ancak Armstrong bu süreçte adım adım gelişme kaydedebileceklerini düşünüyor.

Coinbase yönetimi kripto paraların popülerliğini artırmak, sektörü geliştirmek için çeşitli kripto para şirketlerine yatırım yapıyorlar. Şirket tamamen bu hedef doğrultusunda Coinbase Ventures adlı bir program oluşturmuştu. Bu, şirketin adımlarından yalnızca bir tanesiydi.

Finansal Erişim

Armstrong tarafından yapılan açıklamalara göre kripto para şirketlerinin odaklanması gereken en önemli konulardan biri finansal erişim.

Günümüzde herhangi bir bankacılık hizmeti alamayan milyonlarca kişi olduğunu hatırlatan Armstrong bu insanlara hizmet götürebileceklerine inanıyor.

Armstrong’a göre eğer kripto para şirketleri finansal erişim ve siber güvenlik gibi konuları ciddiye alır ve bu doğrultuda hareket ederlerse insanlar bu şirketlere gerçekten güvenmeye başlayabilirler.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment