Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İngiliz Kulübü Everton’dan Kripto Para Ortaklığı

İngiltere’nin en köklü kulüplerinden biri olan Everton, eToro ile oldukça kapsamlı bir anlaşma imzaladı.

Everton geçtiğimiz gün resmi bir duyuru yayınlayarak eToro ile imzaladığı yeni bir anlaşmanın detaylarını paylaştı. Kulübün duyurusunda da belirtildiği üzere bir yatırım ve finans şirketi olan eToro günümüzde kripto paralarla ilgili de hizmetler veriyor.

EToro bundan birkaç ay önce profesyonel yatırımcılara özel hizmetler veren eToroX adlı bir kripto para borsası açmıştı. Şirket bu borsa üzerinden Bitcoin, Ether, XRP, Dash, Bitcoin Cash ve Litecoin gibi kripto paraları destekliyor.

Kulüp yetkilileri tarafından yapılan açıklamalara göre yapılan görüşmeler sonucunda eToro’nun Everton’ın resmi online ticaret ortağı olmasına karar verildi. Everton ticari direktörü Alan McTavish yapıllan bu anlaşma sonrasında şöyle bir açıklama yaptı:

“Blockchain teknolojisinin futbol dünyasına neler katabileceğini görmek için heyecanlanıyorum.”

Kripto para ve Futbol

Futbol kulüplerinin özellikle geçtiğimiz son birkaç ay içerisinde çeşitli kripto para şirketleriyle ortaklıklar kurduğunu gördük.

İtalyan kulüplerinden AS Roma bundan birkaç hafta öncesine başka bir kripto para şirketi olan Chiliz ile anlaşma imzalamıştı. AS Roma bu anlaşma doğrultusunda Socios adlı bir Blockchain platformuna katılmış, Chiliz ise AS Roma’nın taraftar tokenını geliştirmek için harekete geçmişti.

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment