Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Kripto Paralar İçin ABD’de Harekete Geçti: Reklamlar ile Lobicilik Çalışması!

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, kripto para sektörünün tüm karşıt politikalara rağmen hiçbir yere gitmeyeceğini söyledi.

Coinbase CEO’su Brian Armstrong 22 Mayıs tarihinde Washington DC kanallarında yayınlanan reklamda, kripto para birimlerinin finansal sisteme ve ABD refahına katkılarını anlatarak sektörün desteklenmesi gerektiği konusunda ifadelerde bulundu.

Yaklaşık 2 dakika süren reklamda, başlangıçta bir varlık olarak kullanılan kripto para birimlerinin zamanla kullanıcılar tarafından para birimi olarak kullanılmaya başlandığını belirten CEO, yakın geçmişte insanların kripto para teknolojilerini derinleştirerek pek çok amaca hizmet eder hale getirdiğinin altını çizdi.

CEO, kripto para birimlerinin finansal sistemi geliştirdiğini öne sürerek ortalama bir ABD ve dünya vatandaşının hayatını kolaylaştırdığını ve pek çok finansal aktiviteyi onlar için daha düşük maliyetlerle sunduğunu belirtti.

Temelinde kripto bir finansal ürün değildir. Her türlü finansal ürünü geliştirebilen bir teknolojidir.

Bu noktada kripto para birimlerinin herhangi bir yere gitmeyeceğini ve asla icat edilmediği zamanlara dönülemeyeceğini ifade eden Armstrong, bu konudaki çabaların beyhude olduğunu iddia etti.

Ayrıca düzenleyici politikalarının ABD’de faaliyet gösteren şirketleri yurt dışına çıkmaya zorlamasına değinen CEO, konu hakkında şu ifadelerde bulundu:

Ortalama ABD vatandaşlarına yardım etmek istiyorsanız ekonomik büyümeyi sağlayabildiğimizden emin olmalıyız. Bunun temelini teknoloji ve bilim oluşturur.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!