Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Kripto Uygulamaları İçin Mağaza Kuracak

Kripto para borsası Coinbase’in CEO’su Brian Armstrong, global pazardaki çalışmalarını hızlandıracaklarını, yeni kripto paraları listelemeye öncelik vereceklerini ve merkeziyetsiz uygulamaların (dApp) yer aldığı bir mağaza kuracaklarını açıkladı.

2012’de ABD’de kurulan ve bu yıl halka açılan Coinbase’in CEO’su, salı günü yaptığı açıklamada kripto para listelemeleri konusunda “daha hızlı hareket edeceklerini” söyledi. Günümüzde 60’dan fazla kripto parayı destekleyen Coinbase’in hedefinin, “yasal olan tüm varlıkları listelemek” olduğu belirtti.

Coinbase, bu hedefe ulaşmak için bir kripto parayı listelemeden önce yaptığı değerlendirmede 70 soru yerine 12 soruyu esas alacak ve normalin üstünde risk barındıran kripto paraların yer alabileceği “deneysel” bir platform kuracak.

Şirketin buna ek olarak ABD, Birleşik Krallık ve Avrupa pazarlarına odaklanmanın ötesinde, global pazara daha çok yoğunlaşmaya başlaması bekleniyor.

Merkeziyetsiz uygulamalar için mağaza

Coinbase kullanıcılarının, merkeziyetsiz uygulamalara Coinbase uygulaması aracılığıyla, borsadaki cüzdanlarını uygulamaya bağlayabilecek şekilde erişim sağlayabileceği açıklandı.

Brian Armstrong, “Merkeziyetsiz uygulamalarda günümüzde on milyarlarca dolarlık hareketlilik dönüyor ve piyasaya her üç ayda bir yeni bir trend geliyor. Kullanıcılarımıza, tüm bunlara kolayca erişebilme imkanı sunacağız.” açıklamasını yaptı.

coinbase-app-store-dapp

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!