Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Kullanıcıları Dünya Geneline Para Gönderebiliyorlar

ABD merkezli kripto para borsası Coinbase geçtiğimiz günlerde yeni bir basın duyurusu yayınlayarak uluslararası ödeme işlemleriyle alakalı yeni bir adım attığını açıkladı.

Kripto para sektörünün en büyük şirketlerinden biri olarak gösterilen Coinbase, kullanıcılarına yepyeni bir hizmet sunmaya başladı. Coinbase kullanıcıları bundan böyle Ripple (XRP) veya USDCoin kullanarak Dünya’nın herhangi yerindeki bir başka kullanıcıya herhangi bir ücret ödemeden para gönderebilecekler.

Coinbase tarafından başlatılan bu yeni hizmet pek çok kullanıcının ilgisini çekmeyi başardı. Coinbase kullanıcıları bundan böyle uluslararası ölçekte işlem yapabilecekler ve bu işlemler anlık olarak gerçekleşecek. Kullanıcıların ilgisini çeken bir diğer şey ise bu işlemlerle gönderilen kripto paraların daha sonra itibari paraya dönüştürülebiliyor olması.

Coinbase son zamanlarda birbirinden farklı kararlar almaya başladı. Şirket kısa süre önce Coinbase Wallet uygulamasındaki hesapları bağlamak için yeni bir proje geliştirdi ve profesyonel yatırımcılar için hazırladığı ticaret platformunun altyapısını güçlendirdi.

Bunun yanı sıra geçtiğimiz gün aktardığımız haberde de belirttiğimiz üzere Coinbase, Stellar’ı Coinbase Wallet üzerinden desteklemeye başladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment