Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Müşteri Hizmetlerini Güncelledi, Twitter Çıldırdı: İşte Coinbase’e Yönelik Tepkiler

Dünyanın günlük işlem hacmine göre en büyük borsalarından biri olan ve de Amerika Birleşik Devletleri merkezli en büyük kripto para borsası olan Coinbase, müşteri destek hizmetleri ile ilgili iyileştirme yaptığını belir”ten bir güncelleme yayınlarken; bu güncelleme sosyal medya kullanıcılarının hiç de hoşuna gitmedi ve platform; yoğun eleştrilere maruz kaldı.

Yapılan duyuruda, geçtiğimiz yıl kripto paralara artan yoğun ilginin bir sonucu olarak borsa üzerinde gerçekleşen işlemlerin ortalama değerlere oranlara yüzde 275 arttığını aktaran borsa, artan çılgınca talebin ardından ekip olarak müşteri destek hizmetlerini de incelemeye aldıklarını ifade etti. Bu artış sonucu müşteri destek hizmetlerini inceleme şansı bulduklarını aktaran borsa yetkilileri, müşterilere en iyi hizmeti sunabilmek için çalıştıklarını da ifade etti.

Ekipte bulunan ve bu iş ile ilgilenen kişi sayısını az bulduklarını ve bu uğurda yeni insanlar ile çalışmaya başladıklarını aktaran Coinbase, sorun çözme noktasında da borsa olarak ileriye gittiklerini belirtti. Şirket, şikayetlere ortalama dönüş süresinin geride bıraktığımız son üç aylık periyotta 10 saatin de altına düştüğünü belirtirken; ekibin artık sorunları çok da hızlı çözdüğünü ve halledilen toplam sorun sayısının, şikayetlerin yüzde 95’i olduğunu belirtti.

Bu yılın sonuna doğru ekip olarak sadece borsa içi değil; Twitter gibi sosyal medya platformlarında da müşteri destek servisleri açacaklarını belirten borsa, yine yılın sonlarına doğru müşteri destek hizmeti verilen merkezleri de elden geçireceklerini hatırlattı.

Ancak birçok kişinin Coinbase’de çözülmeyi bekleyen dosyaları dururken şirketten böyle bir açıklama yapılması, sosyal medyadaki kullanıcıları adeta çıldırttı. Şirkete sosyal medyada tepki yağarken; biz de sizler için en sert birkaç tepkiyi derledik:

”Coinbase’in hacklenen hesabımı açması için tam 6 haftadır bekliyorum. İçinde 15 bin dolarlık kripto para var ve bu süreç boyunca asla Coinbase’den kimse bana ulaşmadı, ulaşmaya da çalışmadı. Her yolu denedim ancak sürekli olarak şikayetinizi öne aldık diyip durdular; bir çözüm üretilmedi.”

Bir başka kullanıcı Allan Nguyen ise şunları yazdı:

”Boş konuşuyorlar. Hesabım iki aydır dondurulmuş vaziyette ve açmıyorlar. Tarihin gördüğü en berbat müşteri hizmetlerine sahipler. Sürekli şikayet numaram için bana otomatik cevaplar gönderip duruyorlar ve bunu fark etmediğimizi sanıyorlar. Gemini ve Abra, sizin için geliyorum. Coinbase, canıma tak ettirdi.”

Bir başka Twitter kullanıcısı Tee Deezee ise, Coinbase ile dalga geçerken, şunları söyledi:

”Bu tweet sanırım artık bir müşteri hizmetlerine sahip olduğunuzu mu söylüyor? Çünkü bundan önce olduğunu sanmıyorum da.”

Penny Stocking Z isimli kullanıcı ise şunları yazdı:

”Bence bir müşteri hizmetleri servisi açıp telefonla müşterilerinizin şikayetlerini dinlemeniz gerekiyor.”

Lawless ise, şu ifadeleri kullandı:

”Şaka mı yapıyorsunuz? Ne hakkında konuşuyorsunuz siz? Coinbase tarihin gördüğü en kötü müşteri hizmetlerine sahip firmadır. Bana limitimi 9 bin 500 doların üstüne çıkardığınızı belirttiniz. Sonra da her şeye bloke koydunuz. Şaka gibi. Bunla neyi amaçlıyorsunuz?”

Jamshed Khan ise, şunları yazdı:

”Müşteri hizmetleri servisiniz o kadar rezil durumda ki, bu yüzden yüzlerce müşterinizi kaybettiniz. Herkes sizin daha iyi bir versiyonunuzu bekliyor. Zaman içinde yok olup gideceksiniz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment