Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Prime ABD’deki Kurumsal Müşterileri için Ethereum (ETH) Staking Hizmeti Başlattı

ABD merkezli dünyanın en büyük kripto para borsalarından Coinbase, Coinbase Prime’ın ABD’deki kurumsal müşterileri için Ethereum (ETH) staking hizmeti başlattı.

Coinbase, 1 Ağustos Pazartesi günü yayınladığı blog gönderisinde Coinbase Prime’ın ABD’deki kurumsal müşterileri için stake seçenekleri arasına Ethereum‘u ekleyerek ETH staking hizmetini başlattığını duyurdu. Yeni ürün sayesinde kurumsal müşterilerin artık şirket tarafından güvence altına alınan fonlar ile pasif gelir elde edebileceği belirtildi.

Gönderide, “Müşteri fonlarını güvence altına almak en yüksek önceliğimizdir.” ifadelerine yer veren Coinbase, tüm para çekme anahtarlarının şirketin soğuk cüzdanında tutulduğunu ve müşterilerin stake işlemlerini gerçekleştirmeden önce işlemin geçerli sayılabilmesi için bir Blockchain ağına eklenmesi gerektiğinden bir mutabakatı tamamlamaları gerektiğini söyledi.

Coinbase’in ürün sorumlusu Aaron Schnarch, yeni üründen faydalanmak isteyen müşterilerin bir cüzdan oluşturarak istedikleri miktarda ETH stake etmeye başlayabileceklerini söyledi.

Blog gönderisine göre Coinbase Prime ayrıca halihazırda müşterilerine Solana (SOL), Polkadot (DOT), Cosmos (ATOM), Tezos (XTZ) ve Celo (CELO) dahil olmak üzere birçok varlıkta staking hizmeti sunuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!