Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Pro Tarih Oluyor: Tüm Gelişmiş İşlemler Tek Bir Çatı Altında Toplanacak

ABD merkezli kripto para borsası Coinbase, tüm alım-satım işlemlerini tek bir çatı altında toplamak için bu yıl içerisinde Coinbase Pro platformunu sonlandırıyor.

Coinbase, 22 Haziran tarihinde yaptığı açıklamada müşterilerine Coinbase Pro platformunu kapatma kararını duyurdu.

Kapatma kararını tüm gelişmiş alım-satım işlemlerini tek bir Coinbase hesabında toplamak için aldığını belirten kripto para borsası, Coinbase Pro’nun hizmetlerini ana web sitesi Coinbase.com‘da bulunan yeni “Advanced Trade” bölümüne taşınacak.

Advanced Trade’i geçtiğimiz mart ayında ana platformuna ekleyen Coinbase, geçişin yükseltmeler devam ettiğinden önümüzdeki birkaç ay içinde kademeli olarak gerçekleşeceğini söyledi..

Coinbase Pro’nun gelişmiş işlem özelliklerinin mobil uygulamaya ve Coinbase.com‘a eklendiğini belirten Coinbase, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Coinbase Pro’da parası bulunan müşterilerin herhangi bir işlem yapması gerekmez, yatırımları Coinbase’de güvende kalacak. Bu arada, müşteriler Coinbase mobil uygulamasında ve Coinbase.com’da Advanced Trade bölümünü kullanmaya başlayabilirler.

Açıklamaya göre geçiş, profesyonel yatırımcıların gelişmiş ticaret araçlarına erişmelerine ve genel Coinbase özelliklerini tek bir yerde kullanmalarına izin vererek Coinbase’deki ticaret sürecini basitleştirmeyi amaçlıyor.

Profesyonel yatırımcılar geçmişte daha derinlemesine ticaret ve analiz için Coinbase Pro’yu kullandı. Ancak diğer Coinbase özelliklerini kullanmak için birincil Coinbase hesabınıza para aktarmanız gerekiyordu.

Coinbase ayrıca Coinbase Pro’nun kapatılma kararıyla birlikte standart işlem platformlarına staking, borç alma (borrow), dApp cüzdanı ve Coinbase kripto para kartı gibi popüler özellikleri eklediğini belirtti.

Kripto para borsası, profesyonel yatırımcılar için genişletilmiş ticaret hizmetleri ve daha fazla kripto para birimi sunan Coinbase Pro‘yu 2018 yılında piyasaya sürmüştü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!