Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Pro’da Üç Yeni Kripto Para: Stellar, Chainlink ve Algorand

New York’taki Coinbase Pro kullanıcıları bundan böyle üç yeni kripto para üzerinden ticaret yapabilecekler.

Coinbase, özellikle profesyonel yatırımcılar için açtığı bu platformda Stellar, Chainlink ve Algorand’ı desteklemeye başladı.

Üç Destek

Coinbase aslında bu üç kripto parayı destekleyeceğinin duyurusunu önceden yapmıştı.

Şirket 13 Mart’ta XLM’i, 26 Haziran’da LINK’i, 14 Ağustos’ta ise ALGO’yu destekleyeceğini açıklamıştı. Ancak New York’taki profesyonel yatırımcılar henüz bu koinler üzerinden alım-satım yapamıyorlardı.

Yeni yapılan açıklamalara göre ise New York’taki Coinbase Pro kullanıcıları artık bu üç kripto para üzerinden de rahatça alım-satım yapabilecekler.

Piyasayı Etkiledi mi?

Kripto para piyasası birkaç gündür düzenli olarak değer kaybediyor. Bu altkoinler de bu süreç içerisinde epey ciddi miktarlarda değer kaybettiler.

Coinbase Pro tarafından yapılan yeni duyurular da bu koinlerin fiyatını pek etkileyemedi. An itibarıyla Algorand fiyatı yüzde 7’lik bir düşüşle 0.19 dolar, Chainlink fiyatı ise yüzde 1’lik düşüşle 1.75 dolar seviyesinde.

Stellar’ın (XLM) ise bunlardan farklı bir performans gösterdiğini söyleyebiliriz. Şu anki verilere göre Coinbase tarafından yapılan bu açıklama XLM fiyatını olumlu yönde etkilemişe benziyor.

Coinmarketcap’e göre son yirmi dört saat içerisinde yüzde 8 oranında artış yaşayan XLM’in fiyatı 0.05 dolara çıktı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment