Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Şikago’daki Ofisini Kapatma Kararı Aldı

Coinbase, Şikago’daki ofisini kapattığı ve eşleştirme motoru (matching engine) için yaptığı çalışmalara bir süre ara vereceğini, gerekirse bu çalışmalara daha az odaklanacağını açıkladı.

Fortune tarafından yapılan bir habere göre ABD’nin en büyük kripto para borsalarından biri olan Coinbase, Şikago’daki ofisini kapatarak yaklaşık 30 adet çalışanının işine son verme kararı aldı. Şikago ofisinde çalışan diğer kişilerin bir kısmı başka bölgelere aktarıldı, bir kısmının ise evden çalışabileceği söylendi.

Chicago Inno gibi yerel kaynaklara göre Coinbase, Şikago’da bir ofis açacağına dair ilk kez duyuru yaptığı zaman bu duyuru sektör genelinde yoğun ilgi görmüştü. Şirket o dönemde yaptığı açıklamalarda üç yıllık bir zaman dilimi içerisinde yaklaşık 100 kişiye istihdam sağlamayı planladığını, kadrosunun büyük ölçüde mühendislerden oluşacağını açıklamıştı.

Fortune’a konuşan bir Coinbase sözcüsü, yoğun ilgi gören Şikago ofisinin kapatılmasının elbette olumsuz bir gelişme olduğunu ancak Coinbase’in büyümeye devam ettiğini söyledi.

Fortune tarafından yapılan habere göre şirket bundan böyle ticaret platformunda kullanmayı planladığı eşleştirme motorunu San Francisco ofisinde geliştirecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment