Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Strateji Değiştiriyor: Yeni Kripto Para Listelemelerinin Önü Açılacak

ABD’nin en büyük kripto para borsalarından birisi konumundaki Coinbase, aynı zamanda yaptığı “zor” listelemeler ile biliniyor. 2019 yılına kadar sektörde en az listeleme yapan kripto para borsalarından birisi olarak bilinen Coinbase, 2020 yılında ise biraz taviz verdi. Dev borsa 2021 yılı için direkt olarak kripto para listelemeleri için özel bir girişimi hayata geçiriyor.

Coinbase’in yeni kripto para listeleme merkezi: Asset Hub 

Coinbase tarafından “Asset Hub” olarak tanıtılan bu girişim, kripto para projelerinin Coinbase üzerinde listelenmesini kolaylaştıracak. Borsanın yeni hizmeti bizzat kripto para projesinin arkasındaki ekibin, Coinbase’in listeleme ekibi ile iletişime geçmesini hızlandıracak. Şirketin CPO’su Surojit Chatterjee, konu hakkında yaptığı açıklamada detayları paylaştı.

Chatterjee, amaçlarının “mümkün olan uyumlu her varlığı listelemek” olduğunu vurguladı. Üst düzey yönetici bu açıklamanın hemen devamında ise regülasyonlara dikkat çekerek şunları ekledi:

“Kripto para projelerini piyasaya sürenler bazı bölgelerde regülasyonlarla ilgili onaya tabi olabilir ve bu sebeple bir varlığın listelenmesinin onaylanacağını garanti edemez veya bunun süresi ile ilgili bir şey sunamayız.”

Kaynak: Coinbase

Coinbase tarafından paylaşılan gönderide Asset Hub sayfasının bir örneği paylaşıldı. Coinbase tarafından yapılan açıklamada borsanın aktif olarak 35 milyon KYC onaylı kullanıcısı olduğuna dikkat çekildi. Aslında bu durum sektörde “Coinbase Etkisi” olarak bilinen unsurun ortaya çıkmasının temel sebebi.

Coinbase kripto para borsası herhangi bir projeyi listelediğinde, bunun ciddi bir fiyat yükselişi elde ettiği piyasa çapında bilinen bir gerçek. Listeleme konusunda ketum olan Coinbase’in yeni girişimi ise bu etkide değişikliklerin yaşanmasına neden olabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!