Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase ve Ripple LinkedIN’in En İyi Girişimler Listesinde İlk 10 Dışında Kaldı

Kripto para sektörünün en büyük borsalarından birisi olan Coinbase ve yine sektörün en ünlü firmalarından birisi olarak gösterilen Ripple, LinkedIN tarafından yapılan en iyi girişimler listesinde geçtiğimiz yıl ilk 10 sırada yer alıyordu.

Ripple, o dönem listeye 7. sıradan giriş yaparken, Coinbase ise üçüncü sırada kendisine yer bulmuştu. Ancak 2019 yılı için yapılan yeni listeyi, bu hafta itibariyle yayınlayan LinkedIN, iki dev kripto para firmasına ilk 10 sırada yer vermedi.

Bu yıl yapılan listede Ripple 28. sıraya düşerken, onu da hemen 29. sırada, geçen yıl üçüncü olan Coinbase takip etti.

Kripto para sektöründe primer olarak hizmet vermese de, kripto paraları da bünyesinde listeleyen Robinhood adlı trading uygulaması ise yerini korumayı başardı. Geçen dönem 6. sırada yer alan firma, bu sefer ise 7. sırada yer aldı.

Listede geçen yıl yer alan kripto para şirketleri Gemini Trust Company ve Consensys ise bu sefer listede kendine yer bulamadı. Bu şirketlerden Gemini Trust, geçen yıl 25. sırada yer alırken, Consensys ise 26. sırada yer alıyordu.

Bu yıl listede birinci sırayı alan firma ise, yazılım şirketi olan Snowflake oldu. İkinci sırada ise Dosist firması yer aldı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment