Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Yeni Hamlesi İle Rakiplerinin Bir Adım Önüne Geçti

Önde gelen kripto para ödeme şirketlerinden olan BitPay bugün yayınladığı basın bildirisinde dev kripto para borsası Coinbase ile ortaklık imzaladığını açıkladı. Coinbase sadece ABD’nin değil aynı zamanda dünyanın önde gelen kripto para borsalarından birisi ve bu hizmet kripto paraların ana akım kabulünü ciddi anlamda arttırabilir.

Coinbase Kullanıcılarına Yeni Ödeme İmkanı

BitPay ve Coinbase entegrasyonu sayesinde borsa kullanıcıları bundan sonra ürün ödemeleri için direkt olarak Bitcoin, Ethereum, XRP ve USD Coin kullanabilecek. BitPay’in anlaşmalı olduğu platformlar ve şirketler arasında Microsoft, Twitch ve Dallas Mavericks gibi önemli isimler yer alıyor. Buna rağmen cüzdandan direkt ödeme imkanının 1.000 dolar ile sınırlı olduğu belirtiliyor.

BitPay ve Coinbase ortaklığı ilk başta 2017 yılının Temmuz ayında yapılmıştı. Buna rağmen söz konusu özellikle Coinbase kullanıcılarının hizmetine yeni sunuldu. BitPay’in ürün yöneticisi Sean Rolland konu hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Coinbase ve BitPay arasındaki entegrasyon kullanıcıların direkt olarak Coinbase hesaplarından ödeme yapabilmesini sağlayacak ve kripto para ile yeni fırsatların kapılarını aralayacak.”

BitPay 2019 yılında toplamda 1 milyar dolarlık kripto para işlem hacmine ulaşmıştı. Bitcoin ise bu hacmin %92’sini temsil ediyor ve Coinbase ortaklığı bu durumu değiştirebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment